مدیر....


7 درس اپل برای تحول در زندگی ما



خیلی از ما ممکن است طرف‌دار محصولات یک شرکت خاص باشیم. ریشه این علاقه ممکن است به شکل و ظاهر محصولی که تولید می‌کنند بستگی داشته‌باشد. اما افرادی هم هستند که علاقه‌شان به این محصولات نه به‌خاطر خودشان بلکه به‌خاطر چگونگی رابطه‌شان با این محصولات و ارتباط قلبی که با آن برقرار می‌کنند است. تحولی که این محصولات در زندگی روزمره ما ایجاد می‌کنند مهم‌ترین عامل در ایجاد این علاقه است. اپل کمپانی است که در چند سال گذشته توانسته‌اند محبوبیت زیادی در بین مردم کسب کنند.

بخشی از این محبوبیت به محصولات اپل برمی‌گردد. اما بدون شک بخش زیادتری مدیون تغییراتیست که اپل سعی کرده در سبک زندگی مردم به‌وجود بیاورد. درس‌هایی که منبع تحول در اپل شد می‌تواند در زندگی خیلی از ما تاثیر گذار باشد.


در اینجا ۷ دستورالعمل را که با مطالعه روش‌های اپل به‌دست آمده را می‌خوانید:... 

 

۱. زندگی خود را ساده اما با معنی کنید
خیلی اوقات در زندگی، بسیاری از ما ممکن است درحالی که موقعیت مناسب را دریابیم، بیشتر به فکر کسب مهارت‌هایی باشیم که ممکن است در مسیر موفقیت لازم داشته یاشیم. به‌این ترتیب از اصل هدف باز می‌مانیم و به هحواشی می‌پردازیم. این اشتباه است که بیشتر فرصت‌های‌مان صرف تمرکز برای کسب «ویژگی های» است که ما را از «تجربه» باز می‌دارد.

۲. خوب ارایه کنید
خیلی‌ها ممکن است روزهایی را که استیو جابز به روی صحنه می‌رفت تا ایده یا محصول جدید شرکتش را به دنیا عرضه کند یادشان میآید. این روزها، ارایه‌های (Presentation) استیو جابز خود تبدیل به درس‌نامه ای برای خیلی از بیزینس‌من ها شده‌است. اما عمین که یاد بگیریم که خود را در محیط خانه، محل کار و … خوب و دقیق و البته جذاب پرزنت کنیم، یکی از درس‌هاییست که از آن مرحوم می‌گیریم.

۳. زندگی‌تان را همگام (سینک) کنید
اپل تنها به‌خاطر آی‌فون، آی‌پد یا مک‌بوک ایر نیست که تبدیل به باارزش‌ترین برند جهان شده‌است. یکی از مهم‌ترین خدمات اپل، آی‌کلود است. ابرهایی که نمی‌دانیم کجا هستند اما همه دستگاه‌های ما، فایل‌ها، برنامه‌ها و حتی زمان زنگ ساعت و دفترچه تلفن را هم با هم هماهنگ می‌کند. زندگی چیزی بیشتر از اجزای آن است. خانواده، روابط، تجارت، کار، سلامت و … همه جوانب زندگی هستند که باید با هم هماهنگ باشد. زندگی موفق مالی که با سلامت جسم همراه نباشد ما را از رسیدن به هدف‌مان باز بدارد.

۴. هرگز متوقف نشوید
موفقیت نقطه نهایی ندارد. اپل وقتی آی‌پد را ارایه کرد، به سراغ آی‌فون رفت. سپس آی‌پد، مک‌بوک ایر و حالا ساعت اپل. هر کدام از آن موفقیت‌های قبلی کافی بود تا یک شرکت بزرگ در حد اپل را در آنجا متوقف کند. جنانجه بسیاری از رقبای آن شرکت به این سرنوشت دچار شدند. اما هیچ وقت موفقیت بزرگ عظیم قبلی آن ها را برای سروع یک ایده درخشان جدید از صفر، باز نگذاشت. شما هم در زندگی‌تان به هر اندازه که موفق باشید باز هم هنوز برای شروع یک موفقیت دیگر فرصت دارید.

۵. عجله نکنید، برای هر کاری زمان مناسبی وجود دارد
وقتی آی‌فون ۶ در سال ۲۰۱۴ عرضه شد، گروهی از طرفداران سیستم‌عامل اندروید تصویری را منتشر کردند که در آن این گوشی با یکی از مدل‌های گوگل مقایسه شده‌بود: نکسوس ۴. در این مقایسه نشان داده‌بود که همه امکانات سخت افزاری آی‌فون ۶ با نکسوس ۴ برابر است. منتها به این توجه کنید که نکسوس ۴ حدود ۲ سال قبل از آی‌فون ۶ عرضه شده‌بود! در نگاه اول شاید به‌نظر تحقیرآمیز می‌رسید. زیرا برای همه ما بدیهیست که تکنولوژی سخت‌افزاری که در دسترس بوده‌است. اما حالا بعد از گذشت چند ماه که فروش نجومی آی‌فون ۶ به حدی رسیده‌است که نام آن را در رکوردهای تاریخ ثبت کرده درحالی که خیلی از شما تا پیش از خواندن این متن اصلا نمی‌دانستید گوشی یه اسم نکسوس ۴ وجود دارد، می‌توانید اهمیت دوراندیشی و عجله نکردن را ببینید. اندیشه‌ای که همه توانایی‌هایش را یک‌جا رو نمی کند بلکه آنها را فرصت مناسب (زمانی که امکان ایتفاده از قابلیت‌های سخت‌آفزاری برسد) ارایه می‌کند، بیشترین بهره را از توانایی‌هایش خواهد برد.

۶. همیشه منفی‌بافان وجود دارند
همیشه منفی‌بافان وجود دارند، عادت دارند صدای‌شان را هم بالاتر از بقیه ببرند. به سیل انتقادات رقبای تجاری اپل و پروپاگاندای آنها بعد از هر ارایه محصول این شرکت دقت کنید. از زمان ارایه آی‌فون ۴ که در دست چپ‌دست‌ها آنتش قطع می‌شد تا تاخوردگی آی‌فون ۶ پلاس در جیب عقب موقع نشستن، سال‌هاست که این منفی‌بافان پایان آی‌فون را نوید داده‌اند. اگر بتوانید با همین قدرت، بی‌توجه از کنار منفی‌بافان بگذرید و هربار که مشکلی پیش روی‌تان می‌بینید با انگیزه مثبت به سراغ حل آن بروید، موفقیت با شما فاصله چندانی ندارد.

۷. خودتان باشید
اپل با بازگشت استیو جابز، شعار «متفاوت فکر کنید» را سرلوحه خود قرار داد. اپل هیچگاه با همراه جماعت نشد. در روزگاری که امپراتوری سی‌دی‌پلیر در بازار موسیقی پیشگام بود، اپل به سراغ ایده ۱۰۰۰ آهنگ در جیب  رفت و آی‌پاد را عرضه کرد. در روزهایی که ویندوز اکس‌پی تقریبا همه کامپیوترهای دنیا را اشغال کرده‌بود سیستم عامل OSX عرضه شد. اپل هیچگاه نخواست برای تحقق ایده‌های خود، همرنگ جماعت شود و دیسیپلین محصولات خود را حفظ کرد. برای موفقیت فقط رسیدن به استانداردهای اطرافیان مهم نیست. باید خودتان باشید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.